Harrin Hartaat - Joannan sanoittamat

Vaimoni Joannan sanoittamat kuorolaulut


Laulun kuva

Pukuun valkoiseen

Harri: Teimme tämän laulun Joannan kanssa pojallemme, Atte Johannekselle. Atte syntyi 12.1.2018 ja kastejuhla, jossa myös lauloimme tämän laulun, pidettiin 17.2.2018. Laulu on vapaasti käytettävissä muissakin kastetilaisuuksissa ja ristiäisissä. Laulu on musiikillisesti siitä mielenkiintoinen, että se ei lähde liikkeelle ensimmäisestä asteesta vaan heti neljännestä asteesta. Tämä on tällä hetkellä ainut kaste-aiheinen biisimme. Jos näitä tulee myöhemmin lisää, saatan siirtää ne sitten omalle sivulleen, mutta toistaiseksi tämä on täällä. Joanna: Sanojen pohjaksi lueskelin hieman kasteselitystä Martti Lutherin Isosta Katekismuksesta.

Sanat - Melodia - Piano ja melodia

Helmikuu 2018
Laulun kuva

Joulun hehku

Harri: Teimme tämän joululaulun joulun 2015 jälkimainingeissa. Emme ehtineet sitä vielä esittää missään, mutta onpahan sitten tuleviksi jouluiksi materiaalia tarjolla. Pianosäestys saattaa olla aika vauhdikas, että ehkä sitä pitää vähäsen himmailla varsinkin toisessa säkeistössä, jonka on tarkoitus olla vähän rauhallisempi.

Sanat - Melodia - Piano ja melodia

Tammikuu 2016
Laulun kuva

Sua sydän kiittää

Harri: Sävelsin melodian tähän biisiin jo pari vuotta sitten ja pyysin Heidiä tekemään tähän sanat. Heidi ei niitä kuitenkaan tehnyt, joten tarjosin samoja nuotteja Joannalle. Joanna innostui heti tästä biisistä ja alkoi tekemään tästä kiitoslaulua. Sanat ovatkin hyvät ja biisi on mielestäni onnistunut. Tämän on vähän sellainen balladi, jota voi säestää joko pianolla tai kitaralla.

Sanat - Melodia - Piano ja melodia

Äänitys Puro-kuoron harjoituksista:


Toukokuu 2015
Laulun kuva

Alkutalven laulu

Harri: Tässä biisissä on monta erilaista osaa. Ensin on alkusoitto, joka alkaa pianolla ja johon viulu hienosti yhdistyy. Sitten tulee säkeistöosuus, jossa on varsin yksinkertainen melodia. Se ikäänkuin antaa odottaa paljon enemmän kertosäkeistöltä, joka sitten onkin paljon melodisempi. Kolmannen säkeistön jälkeen on kuitenkin luvassa vielä hieno välisoitto sekä - arvatkaa mikä - modulaatio! Tämä on ensimmäinen biisini, johon tein modulaation. Lisäksi melodia nousee vielä ihan lopussa ylös ylä-essään, mikä on hieno huipennus tälle biisille.

Sanat - Melodia - Piano ja melodia - Viulu - Partituuri

Helmikuu 2015