Harrin Hartaat - Muut

Täältä löydät kaikkien muiden sanoittajien tekemät laulut. Pääasiassa kaikki nämäkin ovat kuorolle tarkoitettuja lauluja.


Laulun kuva

Porteille uuden maan


Sanat: Oswald Hohti
Sävel: Harri Luoma
Valmistunut: Kesäkuu 2016

Harri: Joannan kummisetä Oswald lähetti minulle syksyllä 2015 nämä sanat ja toivoi, että tekisin niihin nuotit. Sanat olivat rakenteeltaan selkeät ja niinpä nuottikin oli helppo tehdä. Nuotti on vähän murheellinen mutta kuitenkin myös aika toiveikas, ja säkeistön viimeinen nuotti nouseekin ylöspäin. Kyseessä on neliääniselle kuorolle tehty versio. Sanat on tehty pastori Jorma Kallion muistolle.

Sanat - Kuoro
Laulun kuva

Johannes Kastaja


Sanat: Lasse Levomäki
Sävel: Harri Luoma / Lasse
Valmistunut: Syyskuu 2015

Harri: Lasse antoi mulle nämä sanat juhannuksen 2015 tienoilla. Hieman melodianpätkääkin hänellä oli valmiina, joten minulle jäi melko helppo homma sitten tehdä loput :) Alta voi ladata joko yksiäänisen tai neliäänisen kuorosovituksen. Melodia on melko korkea, tai ainakin menee pitkään melko korkealla, joten sopraanoilla saattaa olla tässä tekemistä. Lopun kertaus tulee vain kolmanteen säkeistöön.

Sanat - Melodia - Kuoro
Laulun kuva

Siniselkä


Sanat: Lasse Levomäki
Sävel: Harri Luoma
Valmistunut: Kesäkuu 2014

Harri: Teimme tämän biisin Esantuvan juhannusleirille 2014. Nuotti on aika yksinkertainen ja sanat ovat mukavan kesäiset, joten tätä on aika helppo laulaa, ainakin yksiäänisesti. Tarjolla on jälleen neliääninen kuoroversio.

Sanat - Kuoro
Laulun kuva

Pieni lapsi


Sanat: Henna-Maija Tiihonen
Sävel: Harri Luoma
Valmistunut: Joulukuu 2013

Harri: Henna-Maija pyysi tekemään sävelen näihin koskettaviin sanoihin.

Sanat - Kuoro - Viulu - Piano - Partituuri

Äänitys Puro-kuoron harjoituksista: